Phone

+31 (0)50 309 1955

Email

contact@abbacoverband.nl

 

Boekingsinformatie

ABBA Experience is niet alleen in muzikaal opzicht gedreven en professioneel. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een soepel verlopend optreden is om onze opdrachtgevers in commercieel opzicht een succesvol evenement te bezorgen en tegelijkertijd hun gasten op een muzikale topbeleving te trakteren. Niet voor niks hebben wij een groot aantal opdrachtgevers in België, Duitsland en Nederland waar we inmiddels een jaarlijks terugkerende tribute act zijn. Wederzijdse tevredenheid noemen we dat!

01.
Kwaliteit & muzikaliteit

Verrassend vriendelijk geprijsd

Hoogwaardige kwaliteit betekent niet altijd dat daarvoor onredelijk diep in de buidel getast moet worden. In vergelijking met veel andere themabands of tribute acts, is ABBA Experience bijzonder vriendelijk geprijsd. Hierdoor staan wij niet alleen op grote festivals, maar blijven wij ook betaalbaar voor kleinere horeca gelegenheden, culturele centra en zelfs privé optredens.
Naast de 6 topmuzikanten, nemen we ook altijd onze eigen technicus mee. Om die kenmerkende virtuositeit van de ABBA muziek en de loepzuivere meerstemmigheid van de zang te kunnen leveren is een juiste mix op de in-ears van de band van groot belang. Onze technicus verzorgd die mix voor de band en kan daarmee ook direct een afgemixt signaal aanleveren aan de aanwezige Front of House. Is er geen FoH aanwezig? Geen probleem. Ook dat kunnen we keurig op maat leveren.

02.
100% ABBA & 100% Live!!

Een professionele band

De bandleden van ABBA Experience zijn door de wol geverfde muzikanten die op en achter het podium zich verantwoordelijk voelen voor een vlekkeloos optreden. Interactie met het publiek is daarbij van groot belang. Omdat ABBA Experience op geen enkele manier gebruik maakt van meelopende tracks, zijn we in staat om tijdens ons optreden die interactie juist op te zoeken. Daarmee onderscheiden we ons van de meeste collega bands.
Een andere zekerheid voor u als opdrachtgever is dat we voor elke bandrol een ingespeelde 'under study' achter de hand hebben. Zo houden wij kwaliteit en continuïteit hoog in het vaandel, want THE SHOW MUST GO ON!

03.
Optreden op maat

Greatest hits of avondvullend. Zeg het maar!

Omdat niet iedere gelegenheid hetzelfde is en iedere opdrachtgever een eigen kijk op de invulling van een evenement heeft, kunnen wij ons optreden op diverse manieren vorm geven. In totaal spelen we ruim 2 uren aan ABBA repertoire. In ons speciale theaterprogramma zelfs nog langer.
Maken we deel uit van een grotere line-up spelen we een Greatest Hits set van ongeveer één uur. Is er op het evenement meer ruimte, spelen we gewoon een langere set van ruim anderhalf met nog altijd louter super hits.
Zijn wij de hoofdact van de avond en wilt u uw gasten de gelegenheid geven om een drankje te halen zonder iets van ons optreden te moeten missen? Dan spelen we 2 keer een uur of 3 keer 40 minuten. Net zo makkelijk!

04.
Zeker en vertrouwd

Direct bij ons boeken of liever via een artiestenbureau?

Het kan bij ons allebei. Wij hebben contacten met diverse artiestenbureau's in België, Duitsland en Nederland. Er is een grote diversiteit aan tribute bands en daarmee een evenzo grote diversiteit in kwaliteit en prijs. Kijk, luister en vergelijk. U zult zien dat ABBA Experience die vergelijking met glans doorstaat.
Rechtstreeks bij ons boeken kan uiteraard ook. We kijken dan samen op welke wijze we het beste invulling kunnen geven aan uw evenement en ook wat wij kunnen betekenen in de aanloop naar en promotie van uw evenement. Wij factureren via een artiestenverloner zodat u gewoon één factuur krijgt en geen gedoe heeft met gageverklaringen of iets dergelijks.

Boek ABBA Experience

Vraag snel naar de mogelijkheden.

Vertel ons voor welke gelegenheid je ons boeken wilt en wij maken een prachtige aanbieding voor je. Bel, app of e-mail ons. Dan maken we er samen een mooi feestje van.

05.
Totaalpakket

Disco dance party!!!

Wij werken veel samen met collega's op het gebied van evenementen organisatie. Wilt u naast een live-band de avond completeren met een disco drive-in show en/of professionele showdanseressen? Wij nemen u alle zorgen uit handen en zetten een fantastisch programma voor u in elkaar. Een uitgebreide licht- en geluidshow of een verlichte disco dansvloer? U vraagt wij draaien!

06.
Het verhaal van ABBA

Ontdek onze speciale theatershow

Uitsluitend voor theaters bieden we een speciale theatershow aan. Hierin komt, naast alle nummers die we in onze reguliere optredens brengen, ook een aantal minder bekende nummers aan bod, al zal de èchte ABBA fan ook deze van A tot Z mee kunnen zingen.

Eveneens exclusief voor onze theatershow is het blok waarin we in een kleine intieme setting de nummers volledig akoestisch spelen. Tot slot wordt deze show ondersteunt met beeldmateriaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Reageer dan snel. Voor theaters in Nederland verwijzen wij je graag naar onze theater agent.

Het beste tribute aan de meest legendarische Zweedse popband ooit!!!

Please publish modules in offcanvas position.